High Tea

Contact hebben met onze achterban vinden we belangrijk  tijdens ons verblijf in Nederland. In onze agenda staan de nodige afspraken gepland en inmiddels hebben we twee presentaties achter de rug. Één op de vrouwenvereniging van de Gereformeerde Kerk Urk en één op de High Tea. Ons TFC heeft de handen flink uit de mouwen gestoken om hier een geslaagde avond van te maken. Hieronder een korte impressie van beide avonden.

IMG_2248

Woensdagavond 7 oktober waren we uitgenodigd bij de vrouwenvereniging van de Gereformeerde Kerk Urk. Met een groep van zo’n 40 vrouwen hadden we een mooie avond. De 1,5 uur vlogen om. ‘Hoe ervaar je Gods leiding in je leven?’ was de vraag waar we mee openden en de sfeer was daarmee gelijk open.  Er volgde een discussie waarom je wel/niet de zending in zou gaan. Redenen om te gaan waren: er zijn nog zoveel mensen die God niet kennen, hier zijn mensen genoeg om het werk te doen, delen in wat je zelf hebt gekregen. Redenen om te blijven waren: er is genoeg hier te doen, je familie is je eerste taak, heimwee en de mooiste: ‘Daar hebben ze toch geen koolmoes!’ ;) Bij de uitleg over het alfabetiseringswerk volgde een spel om te ervaren hoe het is om analfabeet te zijn. Dit tot grote hilariteit van de vrouwen, want dat maakt het leven toch echt wel heel lastig! Stel je voor dat je de Bijbel niet kunt lezen, waarin God tot je spreekt! Kortom: we zien terug op een geslaagde avond!

Dinsdagavond 13 oktober was het tijd voor de High Tea. Mieke Kaptijn heeft veel ervaring in het organiseren hiervan en het resultaat zag er verbluffend uit!

IMG_2276 IMG_2277

Het duurde niet lang of zo’n 60 gasten zaten uitgebreid te genieten van deze heerlijke High Tea in buffetvorm. De tafels waren knus gedekt en de sfeer was gezellig en warm.

P1020213

Ons thuisfrontcomité genoot zichtbaar mee van de gezelligheid! (En ze genoten natuurlijk ook zeker van de lekkere hapjes!)

P1020239

Tussendoor waren de gesprekken niet van de lucht. Wat fijn om zoveel mensen te kunnen spreken!

P1020236

En natuurlijk vertelden we tussen de hapjes door over Gods werk in deze wereld en het werk dat ons wacht, waarbij we aandacht gaven aan het 10-40 raam.

Het was een geslaagde avond. Hartelijk bedankt: bezoekers en TFC!

P1020252

Willen jullie ook een presentatie-avond organiseren? We werken graag mee! Bereik ons via het contactformulier en we nemen z.s.m. contact met u op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s