Gebed

Afgelopen week las ik een stukje uit het dagboek Leven in vreugde van Corrie ten Boom, wat ik graag met jullie wil delen.

Pray-Together

‘Vaak denken de mensen dat werken voor de Heer – als zendeling of evangelist – een kwestie van bekwaamheid is. Omdat zij geen bepaalde gaven daarvoor hebben, denken zij dat ze niets kunnen doen. Maar werken voor de Heer is veeleer een kwestie van zich-beschikbaar-stellen en daartoe zijn wij allen geroepen.

God heeft aan een ieder van ons een gave gegeven. Het is onze verantwoordelijkheid, die door Hem te laten gebruiken. één ding, dat ieder kind van God kan doen, is bidden. Hoe zwak of jong of oud we ook zijn, wij kunnen altijd bidden. En het is heel goed mogelijk dat het gebed in Gods ogen het allerbelangrijkste is.

Bidt zonder ophouden. 2 Thessalonicenzen 5:17

Heer, wij weten vaak niet hoe en waarvoor wij moeten bidden. Leer ons bidden en maak ons daarin trouw, zodat wij U dienen zoals U dat van ons vraagt.

Ik hoop dat dit voor jullie net zo bemoedigend mag zijn als voor mij! Laten we samen bidden voor de komst van Zijn koninkrijk op aarde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s